Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Yleistä yhdistyksestä :

Kangasniemen Työttömät ry on voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö, jonka tarkoituksena on toimia kangasniemeläisten työttömien hyväksi, sekä samalla tarjota työmahdollisuuksia työttömille työnhakijoille. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää työttömien omaehtoista toimintaa kuten harrastus-, opinto- ym. toiminta, neuvontaa, tiedottamista ja virkistystoimintaa, sekä järjestää työ- ja työharjoittelumahdollisuuksia toimipisteissään.

 

Yhdistyksen toimintaa johtaa syyskokouksessa joka toinen vuosi valittava hallitus. Yhdistyksen sääntömääräiset  vuosikokoukset pidetään maalis- ja marraskuussa. Hallitus ottaa mielellään vastaan ideoita ja palautetta yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi . Kangasniemen Työttömät on jäseniään varten - tervetuloa mukaan!

 

TÖIHIN KANGASNIEMEN TYÖTTÖMILLE?

Oletko työtön työnhakija? Tarvitsetko työkokemusta, mielekästä tekemistä päiviisi ja ihmisiä, joiden kanssa pohtia seuraavaa askelta opiskeluihin tai työelämään? Jos vastasit kyllä, kannattaa tulla tutustumaan toimintaamme! Kangasniemen Työttömät toimii vuosittain työnantajana kymmenille työttömille työnhakijoille. Se millaiseen työsuhteeseen voit yhdistykseen päästä, riippuu työttömyytesi kestosta ja tarpeistasi työkokemuksen saamisen ja erilaisten taitojen harjoittelemistarpeen suhteen. Tiedon tilanteestasi/mahdollisuuksistasi saat selville omalta työvoimaohjaajaltasi . Työllistymismahdollisuuksia Kangasniemen Työttömillä ovat erilaiset työvoimapoliittiset toimenpiteet/Työntekomahdollisuuksia tarjoavat seuraavat: palkkatuki, työkokeilu, kuntouttava työtoiminta.

Tehtäviä löytyy puuverstaalta,tekstiilipajalta, myymälä-kirpparilta ja terveyskeskuksen kanttiinista. Työskentely em. toimipisteissä ei edellytä mitään erikoisosaamista, vaan tarkoituksena on oppia tekemällä. - Yhdistyksen eritoimipisteissä työskentelemällä moni on saanut kipinän lähteä opiskelemaan alaa! Ohjaajat ovat jatkuvasti paikalla ja apunasi, joten uusiakaan työtehtäviä ei tarvitse pelätä.

Yhdistyksen kotipaikka sekä toiminta-alue on Kangasniemen kunta ja yhdistys kuuluu jäsenenä Työttömien Valtakunnalliseen Yhteistoimintajärjestöön.

 

Yhdistyksen tarkoituksena on tukea ja auttaa työttömiä oman elämän hallinnassa sekä toimimaan yhteiskunnassa aktiivisina työnhakijoina ja -tekijöinä. Yhdistys pyrkii toiminnallaan ihmisten fyysisen ja henkisen työkyvyn ylläpitämiseen ja sosiaalisten kontaktien säilymiseen. Tavoitteena on saada mahdollisimman monta pitkäaikaistyötöntä työkokeilun, kuntouttavan työtoiminnan tai palkkatukityön kautta elämässä eteenpäin ja työllistymään vapaille työmarkkinoille.

 


Yhteistyö ja tulevaisuus -hanke Kangasniemi ja Toivakka

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee hanketta veikkauksen tuotoilla!

Yhteisyö ja tulevaisuus hankkeella ehkäistään syrjäytymistä ja luodaan verkostoja tulevaisuuden haasteille, hankkeen kesto 2017-2019

Toiminnan tavoitteena on syrjäytymisen ehkäiseminen ja pysyvien toimintamallien luominen. Hankkeen avulla voidaan auttaa syrjäytyneitä selviämään arjen haasteista ja saamaan yksilöllistä ohjausta asioiden hoitoon. Työttömien ja muiden työelämän ulkopuolella olevien henkilöiden arjenhallinnan ja sosiaalisuuden vahvistaminen ryhmätoiminnoilla, vertaistuella ja yksilöohjauksella.

Kohderyhmät: Pitkäaikaistyöttömät, nuoret työttömät, työelämän ulkopuolella olevat, syrjäytyneet ja erityisryhmät.

Toiminnan sisältö ja toteutus: Toimintoja järjestetään Kangasniemen Työttömät ry:n tilossa Teollisuustie 4. Toivakassa järjestötalolla (vanha kunnantalo) keskiviikkoisin. Ryhmätoimintoja on Kangasniemellä ollut keväällä tiistaisin klo 12.00 jumppa (Katanan tila), torstaisin vuoroviikoin pieni päätös päivässä/psyykkisen hyvinvoinnin ryhmät. Perjantaisin on kuntosaliryhmä 12.30-13.30 (ovet aukaistaan 12.15-12.30 välisenä aikana. Huom! Ei juhlapyhinä) Juhannukselta heinäkuun loppuun ryhmät ovat tauolla. Kuntosali vuoro on käytettävissä perjantaisin myös tauon aikana. Yksilöaikoja voi varata hankevastaavalta.

Hankkeen yhteistyökumppanit: Kangasniemen kunta, Essote sosiaaliohjaaja ja päihdetyöntekijä, Kangasniemen EVL-seurakunta diakoni ja diakonissa ja Toivakan kunta.

Elokuun alussa tiedotetaan alkavista ryhmistä ja paikoista missä ne pidetään. Tervetuloa mukaan!!!

Hyvää kesää kaikille!

Terveisin Arja Kuparinen, hankevastaava puh. 044 0664703

 

©2020 layout211 - suntuubi.com