Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Myymälä/kirppis

Yhdistys ylläpitää toimitilojensa yhteydessä, os.Teollisuustie 4, myymälä-kirppistä. Myynnissä on sekä yhdistyksen tekstiili- ja puutyöpajan tuotteita että kirppistavaraa: sekä yhdistykselle lahjoitettua, että asiakkaiden itsepalvelumyyntipöydillä myytävää.

 

Haluatko tukea yhdistyksen toimintaa? Otamme lahjoituksena vastaan ehjää, käyttökuntoista tavaraa kuten vaatteita, pieniä ehjiä kodinkoneita, huonekaluja, koruja yms. myyntiin kirppikselle. Voit myös jättää myyntipöydälle omia tuotteitasi myyntiin välitysmyyntiperiaatteella. Myyntipöydät ovat maksuttomia, mutta yhdistys perii myytyjen tuotteiden hinnasta 30 %:n välityspalkkion. Pöydän vuokra-aika on 3 viikkoa, jonka aikana pöytään voi tuoda lisää tuotteita. Tämän jälkeen myymättä jääneet tuotteet voi hakea pois tai jättää yhdistykselle lahjoituksena. Myyntipöytä tulee varata ennakkoon käymällä myymälässä tai soittamalla myymälän numeroon 0400 961125.Käytössämme on ns. "varauslista" , jolloin pöydän vapauduttua soitamme seuraavalle jonossa olevalle. Tuotteiden oikeaan ja realistiseen hinnoitteluun saa tarvittaessa vinkkejä henkilökunnalta. 

 

Tutustu myös pajojen tuotteisiin! 

Myymälässä on myytävänä myös yhdistyksen pajojen tuotteita kuten puutarhakalusteita, kaappeja, mattoja ja poppanoita. Myös mittatilauksia ja entisöitäviä/korjattavia huonekaluja yms. otetaan työstettäväksi. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös vaatteiden ja muiden tekstiilien korjaus- ja muutostyöt kuten lahkeiden lyhennys, vetoketjun vaihto yms. Lisätietoja tarjonnastamme saat pajojen ohjaajilta.

 

Tervetuloa ostoksille, juomaan kupponen kahvia omakustannehintaan/kahvittelemaan ja lukemaan päivän lehdet!

Myymälä/kirppis

Työttömien myymälä/kirppis palvelee Teollisuustiellä. Myymälästä voi löytyä melkein mitä tahansa! Tarjolla on kaikenlaista tavaraa, mm. vaatteita, sähkölaitteita, koruja, kelloja ja huonekaluja. Kirppistavaroiden ja tekstiilien lisäksi tarjolla on järjestön puu- ja tekstiilipajojen tuotteita, joita voi teettää myös mittatilaustyönä. 

Välitysmyynti 

Kirppis toimii välitysmyyntiperiaatteella. Myyntipaikan voi varata kolmeksi viikoksi kerrallaan. Kun kolme viikkoa on kulunut, voi myymättä jääneet tuotteet hakea pois tai lahjoittaa ne järjestölle. Huonekaluja pidetään myynnissä tilan salliessa kolmen viikon lisäksi kahden viikon jakso alennetulla hinnalla.  

Paikka on maksuton, välitettyjen tuotteiden myyntihinnasta peritään 30 % välityspalkkio. Myyntipaikan tuloja voi käydä hakemassa jo ennen myyntiajan umpeutumista. Myös lisätavaroiden tuonti on sallittua kyseisenä aikana. 

Paikat tulee varata ennakkoon. Tuotteiden oikeaan ja realistiseen hinnoitteluun saa tarvittaessa vinkkejä henkilökunnalta. 

Kirppiksellä on myynnissä myös runsaasti tuotteita, jotka järjestö on saanut lahjoituksina. 

Puuverstaan ja
tekstiilipajan tuotteet 

Kangasniemen Työttömät ry:n puuverstaassa ja tekstiilipajalla valmistetaan jatkuvasti tuotteita myyntiin. Työpajoilla tehdään lisäksi tilaustöitä kuten kaappeja, kalustoja, mattoja ja poppanoita. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös erilaiset korjaus- ja muutostyöt, esim. lahkeiden lyhennys, vetoketjun vaihto, puuhuonekalujen entisöinti ja kunnostus. Lisätietoja saa pajojen ohjaajilta.